Hanslerhof

Hotel Hanslerhof Gerlos
Hotel Hanslerhof Gerlos

Drie sterren hotel Hanslerhof ligt op een mooie rustige locatie in Gerlos. Op slechts enkele meters lopen vindt u het uitgaanscentrum van het dorp. Door de iets hogere ligging heeft u vanuit het hotel een heerlijk uitzicht.

Hotel Hanslerhof in Gerlos

Hotel Hanslerhof in Gerlos is een 3 sterren hotel garni op een goede locatie met aantrekkelijke prijzen en een uitgebreide service. Het hotel heeft een lift, parkeerplaatsen voor de deur en internet verbinding in het gehele pand.

Voor de smaakpapillen en de rammelende maag biedt Hanslerhof een rijkelijk ontbijt en vanaf de middag tot en met de avond kunt u bestellen van een kleine kaart. Voor een lekkere en gezellige borrel kunt u terecht in de hotelbar. In de zomer organiseert het Hanslerhof tevens gezellige grill-avonden.

Wellness

Op uw vakantie in Gerlos kunt u bij hotel Hanslerhof heerlijk ontspannen in de eigen wellnessruimte. Hier vindt u onder andere een stoombad, Finse sauna, infrarood cabine, zonnebank, rustruimte en een ligweide.

Kinderen

Aan kinderen is in dit hotel ook gedacht. Zo biedt het Hanslerhof ruime familiekamers en suites en is er kinderopvang voor kinderen vanaf 5 jaar. Voor de kinderen is er een buiten speeltuin en binnen is er een speelkamer. Voor de allerkleinsten staan u ook benodigdheden als een kinderstoel, flessenwarmer en/of babyfoon ter beschikking.