Hotel Almhof Gerlos

Kinderhotel Almhof Gerlos
Kinderhotel Almhof Gerlos

Hotel Almhof ligt in het centrum van het dorp en is het kinder hotel in Gerlos direct aan de piste! Wanneer u reist als familie met kinderen dan is Almhof een uitstekende keuze voor een droomvakantie in Gerlos.

Kinderhotel Almhof

Hotel Almhof in Gerlos is een echt kinderhotel en dat houdt in dat de hotelbeleving van de kleinste gasten en die van hun ouders voorop komt te staan. Enkele belangrijke punten zijn daarbij de kinderopvang van het hotel van ’s morgens tot ’s avonds, een eigen kinderskischool, een kinderzwembad, speelparadijs en animatie. Veder zijn de kamers en suites van het hotel bijna allen ingericht met kinderkamers en speciale lage wastafels voor kinderen.

Een ander groot voordeel is dat u veel dagelijkse hulpmiddelen voor de verzorging van de kleintjes bij het hotel kosteloos kunt lenen. Denk hierbij aan babybadjes, flessenwarmers, kinderwagens, buggy’s, een slee, luieremmer, kinderstoel, ledikantje of een draagzak.

Aan de ontspanning van de ouders word ook gedacht. Zo is er een langslaapservice in diverse weken. Hierbij kunnen de ouders uitslapen terwijl de kinderen in de kidsclub mee doen. Verder biedt dit vier sterren hotel een zeer omvangrijke service met onder andere all inclusive eten en drinken, massages en kosmetische behandelingen. Deze zijn tevens voor kinderen beschikbaar.

Wellness

In het zwemparadijs is een familiesauna, waar badtextiel gedragen wordt. Verder is er een aparte welnessruimte voor volwassenen. Daar vindt u diverse sauna’s, waaronder een panorama sauna, een infrarood sauna en een blokhut sauna. Verder biedt het hotel een stoombad en twee rustruimtes.

Sneeuwpret

Dit hotel ligt direct aan de piste en heeft een huiseigen skilift, kinderpiste en een rodelbaan. De rodels staan u als gast gratis ter beschikking.