Hotel Birkenheim Gerlos

Hotel Birkenheim Gerlos
Hotel Birkenheim Gerlos

Het 3 sterren hotel Birkenheim ligt direct aan de hoofdstraat van Gerlos. Het absolute centrum vindt u op slechts enkele meters lopen. Zowel de Dorfbahn als de Isskogelbahn zijn te voet te bereiken. Wie gaat voor gemak neemt de bus die direct voor de deur van het hotel stopt.

Hotel Birkenheim

Hotel Birkenheim is een centraal gelegen en gemütliches hotel in Gerlos. Het hotel heeft een authentieke en toch moderne uitstraling. De kamers zijn voor zien van een flatscreen TV, een balkon en een moderne badkamer met inloopdouche of douchecabine. Bij de inrichting zijn vele houtdetails gebruikt en ook veel houten meubels gebruikt. Doorgaans een goede mix tussen klassieke en moderne alpine stijl. Direct in het gebouw van het hotel vindt u een supermarkt waar u terecht kunt voor dagelijkse inkopen.

Wellness met zwembad

Birkenheim verwend u na een inspannende dag in de bergen graag in haar wellnessruimte. Hier kunt u bijvoorbeeld een duik nemen in het zwembad. Daarna heerlijk ontspannen in de sauna of in de rustruimte. Is het zonnetje buiten niet sterk aanwezig dan kunt u toch bijbruinen in het solarium.