Hotel Central

Hotel Central in Gerlos
Hotel Central in Gerlos

Hotel Central is een vier sterren hotel in het centrum van Gerlos, direct aan de hoofdstraat en direct aan de après-ski bars Little London en de CinCin.

Hotel Central

De naam geeft het al aan, dit hotel heeft een zeer centrale ligging in Gerlos. Hotel Central biedt u als gast daarbij een verblijf in een typisch Tiroolse ambiance. Daarbij zal het u aan faciliteiten niet snel ontbreken. Dit hotel biedt u van ’s morgens tot ’s avonds de perfecte aanvulling met een sfeervol restaurant, een eigen populaire après-ski bar, wellness en een gezellige hotelbar en wijnkelder met bijzondere wijnen.

Kamers in alpine stijl

De kamers zijn opgetrokken in een luxe alpine stijl waarbij veel hout is gebruikt en meubels op maat zijn ingebouwd. Op de kamer heeft u onder andere een flatscreen TV, telefoon, internet aansluiting, bureau, balkon of terras en uitzicht op de bergen. In de badkamer is een föhn aanwezig en een badjas per persoon. Hotel Central biedt 2 tot 4 persoons kamers en suites en een 6 persoons appartement.

Wellness

Het hotel heeft een wellness ruimte met onder andere een sauna, infrarood cabine en een binnenzwembad. Massages zijn tevens te reserveren. Heeft u nog een aantal spiergroepen bij te trainen? Dan kunt u terecht in de fitnessruimte.

https://www.central-gerlos.at

Nr. 179
A-6281 Gerlos

Geef een reactie