Hotel Kristall

Hotel Kristall Gerlos
Hotel Kristall Gerlos

Hotel Kristall is een vier sterren romantisch hotel voor volwassenen en vindt u midden in het centrum van Gerlos. De Dorfbahn ligt op slechts 150 meter, waardoor u de auto of de bus in uw vakantie niet nodig zult hebben. Het hotel staat voor een ontspannen en weldoende vakantie en biedt een goede basis om nieuwe energie op te doen.

Hotel Kristall

Hotel Kristall in Gerlos is een adults only hotel. Het is de plek om even zonder kinderen tijd voor uzelf te nemen. Romantiek, ontspanning en wellness zijn sleutelwoorden voor de bedrijfsvoering, inrichting en de faciliteiten.

Het hotel is luxe ingericht en biedt prachtige stoffen en motieven, niet alleen op de kamers, maar ook bij de bar en het restaurant zijn exclusieve meubelstukken gebruikt die een lust zijn voor het oog. U wordt dan ook uit uw gedachtegang getrokken om goed te kunnen genieten van het Nu.

Wellness & Spa

In de wellnessruimte van Hotel Kristall vindt u een zwembad, aroma stoombad, Finse sauna en een solarium. Tevens is een private spa te reserveren voor u en uw partner. Voor een goede energie en krachtopbouw kunt u tevens gebruik maken van de fittnessruimte. Daarbij zijn ook massagebehandelingen bij het hotel te reserveren.

Restaurant en Bar

Hotel Kristall biedt haar gasten alle gemakken van een hotel eigen restaurant en een gezellige hotelbar. In de zomer kunt u tevens terecht op een zonneterras.

Het hotelrestaurant Mañana’s is door de  internationale restaurant gids Gault Millau bekroont met een koksmuts. U krijgt dus een eerste klas diner zonder dat u  de deur uit hoeft.

Kamers met energie van edelstenen

De kamers van hotel Kristall zijn voor optimaal comfort voorzien van extra lange bedden (2,10 m). Naar gelang het thema van de kamer zijn verschillende soorten kristallen ingezet die een goede invloed uitoefenen op de energie in de ruimte. De kamers zijn met sfeervolle massief houten meubels ingericht en zijn voorzien van een zitgelegenheid en een balkon.