Hotel Victoria Gerlos

"<yoastmark

Hotel Victoria in Gerlos ligt tegenover de Dorfbahn en de dalafdaling. Het hotel ligt daarmee op één van de beste locaties in het dorp. Dat betekent dat u de auto dus kunt laten staan en ook de skibus aan u voorbij kunt laten gaan.  Dit 4 sterren hotel ligt daarbij op slechts enkele meters van het centrum van Gerlos waar u de gezellige cafés en restaurants kunt vinden.

Hotel Victoria Gerlos

Vier sterren hotel Victoria is een fantastische basis voor een vakantie in het Zillertal. Dit hotel biedt u een zeer goede ligging, een stevig ontbijt, een gezellige hotelbar en de nodige wellnessfaciliteiten. Voor het ontbijt worden uitsluitend frisse en regionale producten gebruikt van de lokale boeren bedrijven.

Kamers, Suites en appartementen

U kunt bij Victoria kiezen uit diverse kamertypes. Alle kamers zijn daarbij modern ingericht in een zeer aantrekkelijke alpine stijl. De kamers zijn uitgerust met een king size bed, een balkon, een TV en radio en een badkamer met föhn. Tevens vindt u op de kamer een zitbank die kan worden omgebouwd tot een extra bed. Vrijwel alle vakantieverblijven in dit hotel zijn geschikt voor 2 tot 4 personen.

Wellness

Heerlijk ontspannen kunt u bij Victoria in het saunalandschap met een kruiden sauna, bio sauna en een Finse sauna. Verder kunt u even heerlijk wegdromen in de ontspanningsruimte.

Hotelbar

Hotel Victoria heeft een eigen hotelbar waar u terecht kunt voor een goed glas wijn of een overheerlijke cocktail. Voor de echte wijnliefhebber heeft het hotel tevens een eigen wijnkelder/vinotheek.