Landhotel Maria Theresia

Landhotel Maria Theresia
Landhotel Maria Theresia

Landhotel Maria Theresia ligt aan een rustige zijstraat zeer centraal in Gerlos. Dit 4 sterren hotel biedt haar gasten een luxe verblijf, ruimte en wellness. Op ongeveer 600 meter van het hotel vindt u de Isskogelbahn en de Dorfbahn die u direct naar toegang bieden tot de beleveniswereld van de Zillertal Arena. Door de ligging direct aan de piste kunt u skiën tot aan de deur.

Landhotel Maria Theresia

Landhotel Maria Theresia is een luxe 4 sterren hotel in Gerlos. Deze accommodatie biedt u als gast een zeer goede centrale ligging in het dorp, maar buiten alle drukte en rumoer. Het hotel staat vrij en geeft daardoor vanuit vrijwel elk vertrek een prachtig uitzicht over het omliggende bergpanorama.

De inrichting van hotel Maria Theresia is warm van kleurstelling. Daarbij  behoudt zij met de vele houten meubels en decoratie een typische Tiroolse stijl.

Kamers en suites

Landhotel Maria Theresia heeft normale kamers, suites en grote familiekamers beschikbaar. Deze zijn stuk voor stuk ruim zijn van opzet en zijn liefdevol met oog voor detail  ingericht. De afwerking is zeer netjes, strak maar toch speels. Alle kamers en suites zijn standaard voorzien van een balkon, een badkamer met douche of bad, een WC, föhn, telefoon, kluisje, TV en internet verbinding.

Wellness

Voor de nodige ontspanning op uw vakantie in de bergen kunt u dagelijks genieten van de huiseigen wellness oase. Hier vindt u onder andere diverse sauna’s in het saunadorp, een aromatisch stoombad, infrarood cabine en een relaxruimte. Massages worden tevens aangeboden.

Restaurant

Voor een goed ontbijt, een heerlijk diner en een daarbij passende wijn hoeft u de deur niet uit. Hotel Maria Theresia biedt haar gasten halfpension aan. In het restaurant geniet u dagelijks van een afwisselingsrijk ontbijt om de dag goed te beginnen. De perfecte afsluiter van de dag is het 4 gangen diner dat met liefde voor u wordt bereid. De keuken biedt zowel regionale als internationale gerechten en maakt daarbij veel gebruik van streekproducten.