Traumhotel Alpina

Traumhotel Alpina Gerlos
Traumhotel Alpina Gerlos

Traumhotel Alpina ligt op 100 meter van de skilift op een rustige locatie net buiten het centrum van Gerlos. Dit hotel kenmerkt zich door een uitgebreid wellnesspakket waarbij ook Yoga Ayurvedische technieken worden aangeboden. Traumhotel Alpina in Gerlos is hierom de ideale combinatie tussen een actieve bergbeleving en een zeer ontspannen en tot u zelf komende vakantie.

Traumhotel Alpina

Het Traumhotel in Gerlos staat voor leven met de natuur, een goede en gezonde voeding, rust en balans. Het hotel vertaald dit door het bieden van een rustige locatie midden in de natuur, een zeer open en ontspannen atmosfeer. Daarbij vindt u vele faciliteiten gericht op wellness en mindfullness. Ten slotte is ook een goede keuken te noemen die gebruik maakt van veel regionale  producten van de hoogste kwaliteit.

Ruime kamers

De kamers en suites van het Traumhotel zijn ruim opgezet en liefdevol ingericht met vele maatwerk meubels uit hout en mooie stoffen met een rustige kleurstelling. Vrijwel alle kamers hebben een balkon of een terras en beschikken binnen over een ruime zithoek. Op de kamer heeft u natuurlijk alle faciliteiten die u van een hotel van dit kaliber mag verwachten zoals een TV, radio, kluisje en internet.

Wellness, Yoga en Ayurveda

Dit vakantieverblijf in de bergen van het Zillertal biedt u alle ontspanning voor lichaam en geest. U kunt heerlijk een baantje zwemmen en genieten van de gewichtsloosheid in het binnenzwembad. Voor een ontspanning van de spieren brengt u een bezoek aan de sauna. Een prikkeling van de luchtwegen verkrijgt u vervolgens bij de verschillende kruidenbaden en het stoombad.

Voor een “Top State of Mind and Body” maakt u gebruik van de Ayurvedische behandelingen, massages en therapieën. Verder kunt u deelnemen aan de yoga lessen van het hotel.